Site Overlay

Door te schilderen kunnen mensen hun creativiteit de vrije loop laten en hun gevoelens en emoties uiten, zodat onze meest diepe gedachten ook even kunnen ademen. De ontspanning die schilderen met zich meebrengt helpt ons om ons hoofd en hart in balans te brengen. Het laat de tijd voorbij vliegen zonder dat we dit ook maar opmerken.”?

De schilderlessen vinden plaats op woens-en/of vrijdagen in groepjes van maximaal 4 personen. De Vrijdagochtend les is van 9.30-12.00u, de woensdagmiddag les is van 13.00-15.30u. 

Je schildert op een vast dagdeel, maar je kan, in overleg, ook extra komen of een les inhalen op andere dagen (indien er les en plaats is). Je geeft je op voor een periode van 6 lessen en betaald €20 per les (per periode is het lesgeld dus €120). De lessen blijven maximaal 3 maanden geldig vanaf de uitgifte datum. 

Het cursusgeld is inclusief koffie of thee, schetspapier, tekenmateriaal, studieverf tot op zekere hoogte, schoonmaakmiddelen en het gebruik van atelierfaciliteiten zoals ezels. Het cursusgeld is exclusief verf, kwasten en penselen, schildersdoeken en andere ‘dragers’. 
Na de les neem je je schilderij mee naar huis.

Voor de starters: je kan beginnen met schildersmaterialen van bv de Action. Zelf koop ik meestal bij Harolds in Rotterdam. Bestellen kan uiteraard ook online (https://www.gerstaecker.nl/rotterdam/).

Begin eenvoudig! Koop een setje penselen en acrylverf (dus op waterbasis) van primaire kleuren; Rood, blauw, geel (vermiljoen, ultramarijn, gele oker). Daarnaast heb je titaan wit nodig, gebrande omber en een doek/canvas (katoen) van een kleinere afmeting bv 30×40. Mocht je hulp nodig hebben bij het verzamelen van je materialen, leg ik je dat graag de eerste les uit.

Bij interesse gelieve te vermelden welk dagdeel je voorkeur heeft. Indien de lessen vol zijn kan ik je op de wachtlijst plaatsen. 

Ik hoop je te mogen verwelkomen en wens je heel veel plezier en creativiteit toe! 

Hartelijke groet,

Audrey